Vacature Huishoudelijke hulp

Wie zijn wij?
ZorgenWerkt is een jonge, enthousiaste organisatie die actief is in de regio Gooi- en Vechtstreek. Wij richten ons op huishoudelijke hulp, begeleiding en dagbesteding in de vertrouwde omgeving van de cliënt.

Wij werken met een kleine groep zeer gemotiveerde en gedreven medewerkers, die zorg meer als dankbare roeping dan als werk zien. Klanttevredenheid en nazorg, staat bij ons en bij onze medewerkers bovenaan.

Wat ga je doen?
Als Huishoudelijke Hulp kom je bij je cliënten thuis. Je ondersteunt de client met alle voorkomende huishoudelijke taken. De meest voorkomende taken zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, toilet en badkamer reinigen. Ook periodieke taken kunnen aan de orde komen, zoals ramen lappen en de koelkast schoonmaken. Hierbij heb je oog voor de kwaliteit, maar ook de persoonlijke aandacht voor de client is erg belangrijk. De cliënten zijn erg blij met je komst! Je laat de client achter met een schoon huis en een glimlach op het gezicht.

Wie ben je?
Je kan zelfstandig huishoudelijke taken uitvoeren bij de cliënten thuis. Goede beheersing van de Nederlandse taal is vereist. Daarnaast ben je als medewerker van ZorgenWerkt professioneel, flexibel en heb je een signalerende taak. Dit houdt in dat je veranderingen in de situatie van de cliënt tijdig in de gaten hebt en dit meldt bij de zorgcoördinator.

Aan de slag?
Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij een werkgever die aandacht heeft voor haar medewerkers?
Stuur dan een mail naar info@zorgenwerkt.nl of bel: 06- 36284506.